Cerita Tentang [
Technical
]

Berserabut - Apa nih?

Err tak tau nak kata apa.. messy!
Err tak tau nak kata apa.. messy!

Sapa la yang setup network kat company nih? Memang tak terurus langsung network room tue.. Pening kepala la tengok. Kalau nak meniaga besar kena la employ IT tech.. kalau tak jadik cam nih la.

Semalam pegi buat support kat salah satu anak syarikat dalam group. Jarang-jarang Aku keluar buat support, tapi terpaksa pegi sebab dah tak de orang kat department Aku nih. Dapat job order dari KL mintak Aku check site tue.

:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Post a Comment