Cerita Tentang [
Umum
]

Generasi Internet - Siri 2




:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

12 comments

  1. keliru sikit di box kedua.. sebab biasanya dialog di atas dibaca dulu... =)

    tp kan, mcm terkena btg hidung la... adoi!

    ReplyDelete
  2. Amatur buat komik.. macam itu lah :D  Oh pasal box kedua tu.. Saya pun konpius jugak .. mungkin yang bertanya tu kena letak di sebelah kiri patutnya..

    ReplyDelete
  3. err facebook je guna..yg lain tak hehehe

    ReplyDelete
  4. Haha.. Sekarang ini semua orang ada akaun Facebook :D

    ReplyDelete
  5. xpe dia duduk belah kanan.. tapi box dia kena sebelah atas, jadi org akan baca dia dulu.. kipidap! suke... =D

    ReplyDelete
  6. Aha.. tq tq.. baru menceburi bidang ni..memang banyak kelemahan. Akan diperkemas di keluaran akan datang :D hehe

    ReplyDelete
  7. typical hahahaha

    ReplyDelete
  8. Hehehe.. I do agree..typical Malaysian.. :D

    ReplyDelete
  9. smart la lukisan, bersih dan kemas. aku punya comot2 je hehe.

    ReplyDelete
  10. Buat pakai Pixton. Click N Drag Comics! http://www.pixton.com

    Yang comot tu ada nilai seninya. Lagipun Park Air punya lukis.. yang saya guna ini ready made template mana sama...

    ReplyDelete
  11. ohh baru tau. thanks for sharing! ;)

    ReplyDelete
  12. Itu untuk orang yang tak tahu melukis..tapi nak jadi kartunis jugak.. bolehlah berlagak macam pandai lukis haha..

    ReplyDelete