Cerita Tentang [
Blog
]

Header | Banner Untuk Blog Sendiri

Kegilaan membuat Banner | Header semakin menjadi-jadi. Kali ini Aku mencuba untuk membuat "design" yang sedikit kompleks (pada Aku la.. pada orang lain mungkin kacang je ni). Bagi yang sudah "Pro" tentulah tidaklah sesukar mana, tetapi bagi Aku yang baru beberapa minggu cuba membuatnya sendiri, ini merupakan satu langkah yang besar! Seronok rupanya membuat "graphic design" ni..
 



Mugkin sekarang masa yang sesuai untuk Aku mendalami bidang "graphic" dan "editing". Maklumlah dahulu belajar Photoshop pun cuma sekerat jalan. Lagipun sekarang ini ada banyak masa terluang.. Hendak bermula dengan yang mana dahulu yek.. "Photo Editing" atau "Graphic Design"?

:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

4 comments

  1. Makin menarik edisi kali ini. Kenapa tak pakai yang ada color tue lagi menarik nampaknya.

    ReplyDelete
  2. :D Simpan dulu..  Nanti bila nak update / install theme baru baru guna..

    ReplyDelete
  3. My Site (click to edit)May 03, 2010

    cam best jek ade header camtu

    ReplyDelete
  4. Ala seronok-seronok aje.. lagipun sedang explore graphic design.. :D  Walau apa pun selamat datang ke blog!

    ReplyDelete