Sizzling Hot Plate Noodle

Semalam kami ke Jusco Bukit Indah untuk melihat-lihat keghairahan orang ramai membuat persiapan sempena Tahun Baharu Cina. Memang bila sudah hampir dengan hari perayaan, pusat membeli belah akan sesak dengan orang ramai.  

Dalam pada bersesak-sesak itu sempat juga kami menambahkan kemeriahan dengan ber "window shopping".  Sekadar melihat-lihat apa yang murah dan menarik. Bila kaki sudah kepenatan, barulah terperasan jam sudah menunjukkan hampir pukul 6:30 petang iaitu waktu makan malam kami sekeluarga. 

Berjalan sebentar disepanjang "Restaurant Street" untuk melihat-lihat apa yang mampu membuka selera. Seriusnya memang agak bosan dengan makanan segera.  Tiba-tiba teringin hendak makan "Sizzling Hot Plate Noodle"!
Kalau di dalam Jusco, tempat yang harus dituju untuk mendapatkan makanan yang bukan makanan segera ialah di Arena Food Court. Memang sudah lama tidak menikmati hidangan "Hot Plate".

Jadi, hidangan "Hot Plate" adalah menu makan malam kami manakala "Nasi Ayam" untuk kedua-dua anak kami.

Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:


Penghantaran Oleh FeedBurner

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™