Cenderahati Dari Pengendali Blog Nota Dari Faura

Balik dari sesi pengenalan UniFi di Wisma TM Taman Sentosa, Saya menerima satu kiriman yang dihantar oleh blogger suami isteri iaitu Rahman & Fauziah yang mengendalikan blog Nota Dari Faura.

Berat juga kiriman itu. Teringin sangat hendak mengetahui isi kandungannya walupun sudah diberitahu ianya merupakan cenderahati semasa dihubungi melalui email tempohari :D


Setelah dibuka rupa-rupanya terdapat pelbagai cenderahati berkaitan dengan Sabah Negeri di Bawah Bayu seperti rantai kunci, magnet peti sejuk dan dompet didalamnya. Memang cukup meriah! Patutlah berat!


Terima kasih tak terhingga diucapkan kepada mereka berdua (Rahman & Fauziah) kerana sanggup bersusah payah mengirimkan cenderahati tersebut walaupun tempoh perkenalan di alam siber ini sebenarnya agak baru juga. Semoga persahabatan ini kekal mesra sampai bila-bila.
Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™