Aktiviti Semasa Cuti Sekolah

Tidak banyak yang kami lakukan semasa cuti sekolah selain aktiviti biasa melawat tempat menarik disekitar Bandaraya Johor Bahru. Tempat tumpuan semasa musim cuti terutamanya Zoo Johor dan Danga Bay menjadi pilihan untuk dikunjungi. 

Cuti sekolah kali ini lebih meriah kerana disertai abah, emak serta anak saudara dari Seremban. Cuma keadaan cuaca yang tidak menentu sedikit sebanyak membataskan aktiviti yang boleh dilakukan.
Namun begitu, kami cuba memastikan aktiviti anak-anak terisi dengan sesuatu yang positif. Cuti sekolah juga bukanlah masa untuk bersenang-senang kerana guru-guru di sekolah telah siap membekalkan Nurin Iman dengan kerja sekolah!

Lagipun sebaik sahaja cuti berakhir ada peperiksaan (sekolah agama) menanti Nurin Iman. Jadi sambil bercuti, kerja-kerja yang telah diamanahkan kepadanya perlu diselesaikan serta mengulangkaji pelajaran perlu juga dilakukan.


Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™