Berblog Secara Serius? Selepas Pasang Perlu Diuji Keberkesannya

Masih lagi sedang menguji dan membiasakan diri dengan aplikasi PunchTab yang baru dipasang pada blog. 

Memang terasa kelainannya. Dulu tiada dan sekarang sudah ada. Bila sudah terbiasa nanti tentu semuanya akan ok! Sedang meneroka sepenuhnya fungsi aplikasi tersebut dan menguji potensinya.

Ada beberapa modul yang boleh dipasang dan diubahsuai sedikit untuk disesuaikan sepenuhnya dengan blog ini. Agak malang kerana aplikasi komen daripada IntenseDebate yang digunakan sekarang tidak menyokong fungsi PunchTab. Namun begitu modul lain dapat berfungsi dengan baik.Memandangkan saya agak asyik meneroka fungsi PunchTab, tidak dapatlah nak berjalan-jalan ke blog kawan-kawan. Maklumlah, bila memulakan sesuatu projek saya perlu pastikan yang ia akan berjalan dengan lancar. Kalau boleh memang mahu elakkan daripada sebarang masalah. Jika terdapat masalah sekalipun, ia mampu diselesaikan dengan profesional. Jadi saya memang pelu menguasai aplikasi ini secepat mungkin.

Saya menjangkakan semua ini akan dapat diselesaiakan hujung minggu ini. Insyallah selepas itu aktiviti berblog akan kembali seperti biasa. Semoga dipermudahkan segala urusan. Amin.
Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™