Nurin Iman - 8 Tahun

Semalam kami meraikan hari ulang tahun Nurin Iman yang ke 8. Kali ini dia benar-benar seronok kerana buat pertama kalinya berpeluang meraikannya bersama rakan-rakan di sekolah!

Maklumlah sejak beliau berusia 5 tahun, sambutan hari jadinya sentiasa terkena ketika musim cuti sekolah!Seperti yang diduga, kek cokelat [Link] menjadi pilihannya sejak dia berusia 5 tahun!  Tidak mengapalah, asalkan dia gembira dengan pilihannya.

3 hari lagi hari lahir adiknya pula menyusul. Kami pernah cuba untuk menyambutnya serentak tetapi idea tersebut tentunya tidak dapat diterima oleh Nurin Iman kerana dia tidak sanggup menunggu 4 hari lewat untuk meraikan hari jadinya!
Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™