BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

02 July 2012

Burger King - Hottest Deals!

Pada pengemar makanan segera berasaskan "Burger", ini ada berita baik. Burger King Malaysia telah menawarkan menu terbaharu iaitu "Hottest Deals" pada harga yang lebih rendah untuk jangkamasa terhad.

Hidangan sederhana ini tentunya akan memikat pelanggan kerana harga yang ditawarkan adalah amat berpatutan. Maklumlah, selama ini Burger King memang terkenal dengan menu yang berharga agak tinggi berbanding dengan pesaingnya.

[Link]

Bukan selalu boleh ke Burger King kalau poket tidak cukup tebal! Dengan promosi terkini tentunya ia lebih nilai untuk wang anda dan berbaloi!

Burger King Hottest Deals - Better Burgers. Better Value!
Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

No comments:

Post a Comment