BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

30 July 2012

Kedudukan Pungutan Pingat Terkini Hari Ke 4 - Sukan Olimpik London 2012

Juara tahun 2008, Negara China masih lagi mendahului senarai pungutan pingat emas Sukan Olimpik London 2012 iaitu dengan 6 pingat emas. 

Pada temasya Sukan Olimpik London 2012 didapati pasukan daripada negara Asia bermula dengan agak cemerlang. 

Berikut adalah kedudukan terkini negara-negara yang telah berjaya memenangi pingat emas.


Semoga kebangkitan Asia berterusan dan menyemarakkan lagi semangat ahli sukan daripada negara kita untuk mencapai kecemerlangan.
Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

No comments:

Post a Comment