BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

20 July 2012

Selamat Menyambut Ramadan, Selamat Berpuasa Pada Semua #2

Ramdan datang lagi. Harapan saya ialah semoga Ramadan tahun ini dapat disambut dengan keadaan yang kekal aman seperti tahun-tahun sebelumnya.Dikesempatan ini, Saya juga ingin memohon ampun dan maaf sekiranya selama berblog ada menyinggung perasaan mana-mana pihak secara sengaja atau tidak.

Semoga kita semua mendapat keberkatan dibulan yang mulia ini. Selamat menyambut Ramadan, selamat berpuasa buat semua.
Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

No comments:

Post a Comment