BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

10 August 2012

Kedudukan Pungutan Pingat Terkini Hari Ke 15 - Sukan Olimpik London 2012

Persaingan antara kedua negara iaitu China dan Amerika Syarikat di Sukan Olimpik London 2012 masih lagi sengit.

Walaupun begitu negara China masih lagi berupaya mengekalkan kedudukan mereka di tangga teratas carta kutipan pingat. Sehingga artikel ini ditulis iaitu pada jam 2:30 pagi, negara China hanya mendahului Amerika Syarikat dengan berkelebihan 1 pingat emas.


Pada hari ke 15 menyaksikan Australia berjaya menempatkan diri pada kedudukan 10 terbaik dalam carta pungutan pingat serta menyaksikan tuan rumah Great Britain mengukuhkan kedudukan ditangga ketiga.

Sandaran pingat seterusnya buat negara adalah melalui Pandalela Rinong dalam acara terjun platform 10 meter. Harap beliau dapat melakukan yang terbaik dalam acara tersebut.Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

No comments:

Post a Comment