BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

06 August 2012

Kedudukan Pungutan Pingat Terkini Hari Ke 11 - Sukan Olimpik London 2012

Persaingan antara kedua negara iaitu Amerika Syarikat dan China di Sukan Olimpik London 2012 semakin sengit. Kedudukan Amerika Syarikat sebagai pendahulu telah pun dipintas semula oleh negara China .

Sehingga artikel ini ditulis pada jam 11:30 malam, negara China mendahului Amerika Syarikat dengan berkelebihan 3 pingat emas.

Hajat untuk melihat negara kita Malaysia tersenarai sebagai pemenang pingat akhirnya menjadi kenyataan. Malaysia berada dikedudukan 49.


Walaupun bukan emas, ia tetap bernilai buat negara. Tahniah diucapkan kepada Datuk Lee Chong Wei [Link] yang berjaya merealisasikan impian pingat buat negara.

Berikut adalah kedudukan 10 terbaik bagi hari ke 11 Sukan Olimpik London 2012:

Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

No comments:

Post a Comment