BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

04 September 2012

JB ARTS FESTIVAL 2012 - Kalender Lengkap Persembahan

JB Arts Festival. Dari muzik klasik kepada kontemporari, kebudayaan, tarian tradisional, teater dan komedi.

Tentunya terdapat sesuatu yang istimewa untuk setiap orang. Komponen interaktif seperti pelbagai bengkel membolehkan anda benar-benar menjadi sebahagian daripada semua ini. 

Berada dalam bulan September, festival tahun ini juga akan meraikan Hari Malaysia (September 16) dengan Budaya Malaysia. Ini mungkin masa yang paling sesuai untuk menyambutnya dengan budaya yang unik dan warisan Malaysia, penyatuan yang berwarna-warni hebat dengan identiti budaya kita yang indah.

JB Arts Festival ke-9 [Link] tidak hanya sekadar festival, ia adalah gaya hidup, ia adalah siapa kita. Jumpa anda di Bukit Timbalan

Berikut adalah Kalender Lengkap Persembahan - JB Arts Festival:

Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari halaman web rasmi JB Arts Festival 2012 - [Link]Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

No comments:

Post a Comment