Cerita Tentang [
Earnings
]

Alhamdulillah Masalah ChurpChurp Sudah Selesai

Gembira mendapat email daripada ChurupChurp. Alhamdulillah masalah kehilangan pendapatan daripada aktiviti ChruChrup telah pun diatasi sepenuhnya. Selesai sudah satu masalah.


Terima kasih pada pihak ChuruChurp kerana mengembalikan semual pendapatan yang hilang. Sekarang sudah boleh fokus kembali pada kempen yang telah disediakan. 


Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Post a Comment