Cerita Tentang [
Earnings
]

ChurpChurp Memberikan Maklum balas

Rentetan daripada tulisan saya mengenai "Server Exabytes Di Sabotaj - ChurpChurp Terjejas" [Link] pada hari Jumaat yang lepas.  

Semalam pihak ChurpChurp telah meninggalkan maklum balas di post tersebut. Terubat sedikit hati bila membaca komen yang ditinggalkan. 


Harap masalah tersebut dapat diselesaikan secepat mungkin. Serius, mood untuk menggunakan ChurpChurp masih berada ditahap terendah..Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Post a Comment