Berblog Secara Serius? Kerja-kerja Pembersihan Link Exchange Dilakukan

Sejak minggu lepas memang agak kurang produktif dalam menghasilkan penulisan di blog ini. Kalau ada pun cuma cerita mengenai bola sepak dan Formula 1 (F1). Namun disebalik itu saya sebenarnya lebih menumpukan kepada usaha-usaha mengemaskini susun atur blog [Link] dan melaksanakan kerja-kerja pembersihan di Link Exchange [Link].  

Blogger Tegar - Perlu Ada Program Pertukaran Link!


Saya telah memeriksa semula semua pautan yang tersenarai. Mana pautan yang sudah tidak aktif perlu dibersihkan. Kerja-kerja yang agak memenatkan kerana terpaksa memeriksa lebih daripada 200 buah pautan. Walaupun agak memenatkan, kerja-kerja ini perlu dilakukan bagi menjamin kualiti pautan yang ada pada blog ini.

Maafkan saya sekiranya ada pautan yang dibuang secara tidak sengaja. Anda boleh menambahnya semula pada bila-bila masa. Namun begitu pautan kepada halaman yang berunsurkan perniagaan, direktori ataupun halaman muat turun tidak sah adalah tidak digalakkan. Blog berkategori umum dan peribadi adalah digalakkan untuk disenaraikan. :DSeorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™