Cerita Tentang [
Software
]

SeaMonkey 2.13.1

Baru-baru ini Mozilla Firefox telahpun menerima kemaskini yang terbaharu [Link]. Kini tiba pula giliran SeaMonkey.  Memandangkan SeaMonkey dibangunkan berasaskan Mozilla Firefox, tentu akan ada kemaskini terbaharu setiap kali Mozilla Firefox dikemaskini. Versi terkini pelayar SeaMonkey adalah versi 2.13.1 yang telah pun sedia untuk dimuat turun [Link].


Setelah menggunakkan sejak lebih sebulan yang lalu, saya amat berpuas hati dengan prestasinya terutamanya apabila ia dipasang pada PC dan Notebook yang mempunyai RAM dibawah 1GB. Memang agak mengujakan bila melihat komputer lama dapat digunakan kembali.

Ternyata browser ini memang cukup responsif walaupun digunakan pada komputer lama yang serba kekurangan.Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Post a Comment