BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

16 November 2012

Durian Crepe - Satu Fenomena?

Durian Crepe - Satu Fenomena?
Tak sangka pula Durian Crepe boleh jadi fenomena. Entah bagaimanakah rasanya? Nak kata teringin tu taklah sangat. Maklumlah saya ni bukanlah peminat durian sangat. Kalau ada didepan mata layanlah tetapi tidaklah sampai perlu mencarinya :)

Durian Crepe
[Link]

Tetapi untuk peminat makanan berasaskan durian dan golongan yang mengidam memang perlu mencarinya! Kalau tidak mahu membelinya, tentu sahaja boleh mencuba untuk membuatnya. Jangan risau, sudah banyak blog yang sudi berkongsi resipi dan cara untuk menyediakannya.


Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

No comments:

Post a Comment