Info Serius Untuk Yang Serius Berblog!

Bila diselongkar semula artikel lama yang ada diblog ini, rupa-rupanya sudah banyak juga artikel yang saya tulis berkaitan dengan aktiviti berblog. Bila diperhalusi, memang ada beberapa artikel yang boleh dijadikan sebagai tips dan panduan bagi mereka yang baru berjinak-jinak dengan dunia penulisan di alam maya.  

Antara artikel yang dikira menarik untuk dikongsi bersama ialah:


Menjadi penulis blog perlu serius walaupun kandungan blog berunsurkan humor! Seperti kerjaya yang lain untuk berjaya serta bertahan lama dalam bidang ini seseorang itu perlukan pengorbanan, displin, komitmen serta tahap ketekunan yang tinggi

Semoga apa yang dikongsikan dapat memberi manfaat buat semua.


Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™