Katalog IKEA Malaysia 2014

IKEA Malaysia Catalogue 2014
Katalog IKEA Malaysia 2014 telah pun dikeluarkan. Bagi yang masih tercari-cari idea bagaimana untuk memanfaatkan dan memaksimumkan penggunaan ruang, bolehlah membaca untuk mendapatkan inspirasi melaluinya.

Bila sudah membelek-belek katalog terbaharu ini memang terasa rugi dan bersalah apabila ruang yang sedia ada di kediaman tidak dimanfaatkan sepenuhnya.

0 comments:

ASW 2020 - Dividen 6.70 Sen Seunit (2013)

Dividen ASW 2020

0 comments:

F1 - Sebastian Vettel Menang Di Belgian GP 2013

Sebastian Vettel Wins Belgian Grand Prix 2013
Sebastian Vettel [Link] berjaya menamatkan perlumbaan ditempat pertama pada perlumbaan Formula 1 - Belgian Grand Prix 2013.

Beliau memulakan perlumbaan daripada kedudukan ke 2. Beliau memintas Lewis Hamilton seawal pusingan pertama dan seterusnya mengawal perlumbaan sehingga tamat. Kemenangan ini adalah kemenangan ke 5 beliau untuk musim 2013. Untuk rekod, beliau pernah menang di sini (Litar Spa-Francochamps) pada tahun 2011.

0 comments:

Aidilfitri Meriah Dengan Durian! - Wordless Wednesday #87

Aidilfitri 2013 disambut meriah dengan Durian!
Instagram - [Link]

0 comments:

Proton Suprima S - Harga Dan Spesifikasi

Proton Suprima S - Harga Dan Spesifikasi

Proton Suprima S (Premium) - Spesifikasi

0 comments:

Bunkface - Anugerah Syawal Versi Akustik


Ada beberapa versi lagu Anugerah Syawal nyanyian Bunkface yang saya sudah dengar. Pun begitu versi akustik ini adalah yang terbaik pada pendapat saya. Selain daripada lagu-lagu evergreen Hari Raya yang sedia ada [Link], lagu ini sememangnya mesra telinga!

0 comments:

Selamat Hari Raya Aidilfitri - Masih Belum Terlambat!

Ucapan & Design Selamat Hari Raya Yang Kreatif
Alhamdulillah kami sudah selamat kembali dari kampung semalam. Program berziarah bakal disambung pada hujung minggu memandangkan esok saya akan mula bekerja.

Masih belum terlambat rasanya untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua. Maklumlah kesibukan bekerja sehingga ke saat akhir tempohari dan ditambah lagi kesibukkan melakukan persiapan untuk hari raya serta program berziarah telah membuatkan saya terpaksa mengabaikan seketika blog ini.

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™