Cerita Tentang [
Link Exchange
]

Header | Banner Untuk Kawan-Kawan - Siri 1

Sejak semalam dan pagi tadi, sebanyak tiga buah Header | Banner telah berjaya Aku siapkan. Yang pertama ialah untuk blog sendiri, kemudian Aku membuat satu untuk Siew Mei dan ketiga (pagi tadi) untuk Rumaizah.

Memandangkan hari ini Aku tidak sesibuk mana, maka sempatlah untuk menyiapkannya.


Ini Header | Banner untuk Blog ini

Header | Banner untuk Blog Siew Mei

Header | Banner Untuk untuk Blog Rumaizah




Harap mereka suka.. Sementara Aku sedang rajin.. haha.

:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

25 comments

  1. utk kawe xde ker? :-D

    ReplyDelete
  2. Mista BloggaApril 21, 2010

    anif:
    satu banner untk aku.. hhehe..

    ReplyDelete
  3. Eh.. Bukan semalam kata nak design sendiri? :D

    ReplyDelete
  4. Awak pun nak juga? :D

    ReplyDelete
  5. Mia SaidinApril 21, 2010

    ni kalo nak tempah bape kena bayor ni?

    ReplyDelete
  6. Maaf buat masa ini belum bersedia menerima tempahan (belum cukup pro) Yang ada ini hanya sekadar suka-suka..

    ReplyDelete
  7. totally like it .love the flower thing ;)  simple yet funky hua3

    ReplyDelete
  8. Now you can mod the size to fit exactly to you blog. Paint can do the job perfectly.

    ReplyDelete
  9. Ok friend.. Ini untuk awak..

    ReplyDelete
  10. Yang ini untuk awak :D  Maaf tak dapat guna header original di blog awak.. terpaksa ganti dengan background hitam. Rasanya hitam campur merah pun cantik juga..

    ReplyDelete
  11. alololo, bt jgk ker? saja je melawak bro tp tak mengapa terima kasih byk2. Banner sy buat blm siap lagi tgh mencuba lagi.

    ReplyDelete
  12. Kebetulan semalam dan hari ini saya masih lagi rajin.. rasanya esok dah nak tutup kedai dah. Hahaha..

    ReplyDelete
  13. awk.. terima kasih!! saya anggap ni hadiah besday dari awak!

    sekarang saya kena belajar cara nak letak header tu cane lak.. hurrmm..

    ReplyDelete
  14. alfa julietApril 21, 2010

    wah bisnes header lah plak

    ReplyDelete
  15. Sama-sama..

    ReplyDelete
  16. Aha.. buat suka-suka! Sambil itu mengasah skil..

    ReplyDelete
  17. hai. nak satu bole? ;)
    btw, visit my blog ya. www.sigadiscomel.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Saya dah tutup kedai semalam :D . Insyallah kalau ada masa saya buat tapi tidak berjanji ye..

    ReplyDelete
  19. dah letak dah.. tp mls nk edit, saya tindih je header sedia ada.. hehe..

    tq..

    ReplyDelete
  20. Mista BloggaApril 22, 2010

    anif:
    tQ!!

    ReplyDelete
  21. Ok Akmar.. Saya sudah mod header original blog awak..

    ReplyDelete
  22. hehe.like it.tq. :)

    ReplyDelete
  23. nak jugak!!! hehehee :p

    ReplyDelete
  24. Eh.. ada request lagi rupanya.. Akan dipertimbangkan.. :D

    ReplyDelete
  25. Masih mengekalkan identiti blog kamu.. Cuma buat sedikit editing.

    ReplyDelete