Cerita Tentang [
IKEA
]

Katalog IKEA Malaysia 2015

Katalog IKEA Malaysia 2015
Katalog IKEA Malaysia 2015 telah pun dikeluarkan. Bagi yang masih tercari-cari idea bagaimana untuk memanfaatkan dan memaksimumkan penggunaan ruang, bolehlah membaca untuk mendapatkan inspirasi melaluinya.

Bila sudah membelek-belek katalog terbaharu ini memang terasa rugi dan bersalah apabila ruang yang sedia ada di kediaman tidak dimanfaatkan sepenuhnya.

Kadang-kadang idea ringkas, praktikal disertakan dengan perabot yang bersesuaian mampu menyerlahkan potensi dan memberikan fungsi terhadap tempat tersebut.Untuk melihat koleksi katalog IKEA Malaysia edisi tahun-tahun terdahulu sila klik [Link].


Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang kewangan. Sentiasa mencari alternatif bagi menjadikan teknologi terkini mampu dimiliki. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.
Tags:
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

4 comments

 1. Dah tengok iklan terbaru catalog Ikea?

  https://www.youtube.com/watch?v=MOXQo7nURs0

  Memang creative iklan dia !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha'ah memang kreatif la iklan tu. Experience the power of a bookbook™ :)

   Delete
 2. suri
  best dapat katalog ni. bro beli ker ada memang ada langgan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Versi online boleh didapati dari Official IKEA Malaysia website. :) Yang ada ni pun dapat dari sana.

   Delete