BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

17 Julai 2012

Buat Duit Online: Top 10 Link Referrer Denaihati Mei 2012

Alhamdulillah, blog ini sekali lagi tersenarai di Top 10 Link Referrer Denaihati Mei 2012. Ini merupakan kali kedua ia tersenarai setelah berjaya melakukannya untuk kali yang pertama pada bulan April [Link] yang lalu.


[Link]

Rezeki Ramadan


Walaupun cuma dihujung-hujung, saya amat bersyukur dengan rezeki yang diterima ini. Saya anggap ini adalah rezeki sempena ramadan [Link] yang bakal tiba tidak lama lagi. Alhamdulillah.
Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan