BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

09 Julai 2012

IKEA Malaysia Sale 5 - 22 July 2012

Mungkin ramai yang sudah tahu. IKEA Malaysia [Link] sedang mengadakan jualan murah bermula pada 5 - 22 Julai 2012. Peluang untuk mendapatkan perabot idaman serta barangan kelengkapan rumah dengan harga yang menarik.

Bila bercerita tentang IKEA [Link], tentunya saya sukakan idea hiasan dalaman mereka yang ringkas dan praktikal. Sangat sesuai bagi pemilik kediaman kecil.

[Link]Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan