Berblog Secara Serius? Menunggu Idea Yang Tidak Kunjung Tiba

Seperti kebiasaan, setiap malam saya akan memeriksa blog untuk melihat komen-komen yang ditinggalkan dan mengambil sedikit masa lagi untuk membalasnya. Jika masa mengizinkan, saya akan cuba membalas kunjungan mereka.  

Selepas melakukan perkara-perkara tersebut, saya akan mendapat idea untuk mengemaskini blog. Pun begitu hari ini, idea yang ditunggu-tunggu tidak kunjung tiba. Kalau ada pun, ianya dirasakan tidak besesuaian untuk ditulis kerana topiknya begitu berat. Malas nak menulis perkara yang berat-berat!

Sambil menanti idea sempat juga melayan cerita yang disiarkan dikaca TV. Hari ini sempat juga melayan NCIS. Seperti yang dijangka idea yang ditunggu-tunggu itu tidak muncul walaupun siri itu sudah tamat!

Menunggu Idea Yang Tidak Kunjung Tiba - Minum Barbican Dulu!

Hmmm.. Nampaknya kena keluar cari Barbican [Link] untuk menjadi teman dalam mencari inspirasi!Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™