Cerita Tentang [
Celcom Broadband
]

Seksaan Sudah Berakhir

Kelajuan Broadband Asal Yang Sudah Diperolehi Semula - Saya Suka!
Alhamdulillah tepat jam 12:00 tengah malam tadi, sekatan kelajuan yang dikenakan keatas akaun broadband mudah alih saya telahpun ditamatkan.

Bila dikenakan sekatan kelajuan tempohari ianya umpama mimpi ngeri. Banyak perkara rutin semasa berada didalam dunia maya yang tidak dapat dilakukan dengan lancar kerana kelajuannya macam siput! [Link].

Bila semuanya sudah kembali normal, memang cukup melegakan. Terasa seronok untuk melawat blog rakan-rakan dan membalas lawatan pengunjung blog yang telah meninggalkan jejak!


Celcom Superb Broadband Speed Test Result!

Alhamdulillah semuanya sudah kembali normal dan saya perlu sentiasa beringat agar tidak terlebih guna lagi!Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Post a Comment