Sedang Membiasakan Diri Dengan 2013

Happy New Year 2013
Masih sedang membiasakan diri menulis tahun yang betul ditahun 2013. Maklumlah baru 3 hari berada ditahun 2013. Semuanya masih belum dibiasakan.

Kebetulan hari ini banyak juga perkara yang memerlukan saya menulis dan menandatangani beberapa dokumen. Seharian dipejabat pun masih tersasul-sasul lagi. Memanjang tertulis tahun 2012 bila ingin menulis atau menaip tarikh!  


Kesilapan Biasa Setiap Kali Tiba Tahun Baru

 
Begitu juga ketika menulis blog. Pada entry yang sebelumnya [Link] saya masih merujuk tahun baharu ini  sebagai tahun 2012! Apabila ditegur baharulah terperasan akan kesilapan yang telah dilakukan. Maka dengan kelam kabutnya saya pun memperbetulkannya sepantas yang boleh. 

Harap esok semuanya akan dapat dipulihkan. Tersasul-sasul ini sebenarnya tidak bagus. Walaupun cuma kesilapan kecil, menunjukkan kita kurang "professional"!

Atau mungkinkah ini adalah tanda-tanda peningkatan umur? :DSeorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™