BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

03 Januari 2013

Nurin Amani Ke Sekolah

Nurin Amani - Hari Pertama Ke SekolahKeseronokkan ke alam persekolahan seperti yang kami war-warkan dan ceritakan padanya sejak bertahun dahulu sudah sampai ke kemuncaknya. Sesi persekolahan baharu untuk tahun 2013, Nurin Amani ke sekolah tadika.

Alhamdulillah, hari pertama Nurin Amani ke sekolah bermula dengan baik sekali. Tiada drama atau skrip yang diluar kawalan! Semuanya baik-baik sahaja.


Nurin Amani - Tak Menangis Di Sekolah

Beliau bangun seawal jam 6 pagi. Bersiap dengan penuh bersemangat dan bersama-sama kakaknya dihantar ke sekolah. Seperti kakaknya dahulu [Link], dia tidak menangis ketika ditinggalkan di sekolah. 

Cukup bagus untuk Hari Pertama ke sekolah.


Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan