BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

12 Julai 2012

Bila Sudah Jemu.. #1

Mungkin sudah terlalu lama dibiarkan blog ini menggunakan susun atur yang sama membuatkan jemu mata memandangnya. Jadi, sesuatu harus dilakukan..


Baru-baru ini sempat juga saya menguji dan bereksperimen dengan warna [Link] di blog ini dan saya dapati ianya amat bagus untuk meningkatkan motivasi untuk terus berblog! Seolah-olah itu adalah isyarat yang cukup kuat untuk segera membuat perubahan!

Setelah mendapat ilham, saya mulakan dengan sedikit perancangan dan mengubahnya sedikit demi sedikit.  Alhamdulillah, akhirnya proses mengemaskini susun atur blog ini siap sepenuhnya semalam.

Ini adalah hasil tindakkan spontan bila sudahj jemu.
Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan