BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

IPRoyal Pawns

Trending

20 Februari 2013

Dividen 6.15 Peratus Terhadap Caruman KWSP 2012!

KWSP Umum Dividen Tahun 2012 - 6.15 Peratus
Tentunya inilah berita yang ditunggu-tunggu pada setiap tahun oleh golongan pekerja terutama bagi yang berada di sektor swasta.

Berita yang ditunggu-tunggu itu adalah berita mengenai pengumuman dividen oleh Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP).

Alhamdulillah kerana terdapat peningkatan dalam pembayaran dividen oleh KWSP untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2012. Kadar tersebut adalah peningkatan sebanyak 0.15 peratus berbanding dividen untuk caruman tahun 2011.
Dividen KWSP Untuk Tahun Kewangan Berakhir 31 Disember 2012 - 6.15 Peratus!


Diharap prestasi dan dividen Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) akan kekal kompetetif untuk tahun-tahun yang akan datang.


KWSP Isytihar Dividen 6.15 Peratus Untuk 2012Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan