Cerita Tentang [
Nurin Iman
]

Jalan-jalan Ke Pikom PC Fair - City Square Johor Bahru

PC Fair nih kira event setiap tahun yang Aku pegi.. cuma kali nih pegi hari terakhir belah malam..orang pun dah tak ramai. Senang nak carik parking kereta. Follow PC Fair sejak zaman aku kat UKM lagi..first edition kat PWTC sampai la sekarang nih.. Kalau dulu2 masa kat U..pegi PC Fair naik komuter.. pas tue balik beli printer..mak aiii siksa woo pikul printer naik komuter.. 

Nurin Iman Di PC Fair
Nurin Iman Di PC Fair

Nurin dan emaknya dipaksa ke PC Fair.. tapi bila sampai sana aku suruh diaorang pegi McDonalds, beli happy meals untuk mengelakkan boring sebab tunggu aku round2 dan belek latest gadget yang ada kat situ ..hehe


Yummmmmmmmmm..........................................
Yummmmmmmmmm..........................................





Ramainya Orang Di PC Fair!
Ramainya Orang Di PC Fair!


Bila ada event IT macam nih baru la tau ramai warga JB yang gila IT. Tapi bila hari biasa IT mall kat Landmark tue sunyi sepi. Apa yang murah? Hmmm... rasanya LCD Screen & Memory card kot yang lain biasa jer aku tengok.


:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

Post a Comment