Menghabiskan Cuti Tahunan

Tahun 2010 semakin hampir ke penghujung,  Namun cuti tahunan masih lagi berbaki 5 hari lagi. Oleh kerana polisi syarikat yang tidak membenarkan cuti tersebut dibawa ke tahun hadapan tanpa sebab-sebab yang kukuh, Aku mengambil keputusan untuk menghabiskan kesemuanya serentak pada minggu hadapan.

Ya, Aku akan bercuti panjang bermula 20 Disember sehingga 24 Disember 2010 dan kesempatan cuti yang panjang ini akan digunakan untuk membawa keluarga berjalan-jalan serta balik ke kampung.  Destinasi yang dituju ialah Seremban, Melaka dan Kluang. 

Nampaknya sepanjang minggu hadapan, Aku tidak dapat mengemaskini blog pada kadar biasa dan melawat blog rakan-rakan yang lain. Walau bagaimanapun Aku akan cuba mengemaskini blog ini jika keadaan mengizinkan.

Mungkin semasa berjalan-jalan itu, "Live Blogging" boleh dibuat. Sesuatu yang menarik untuk dicuba! :)


Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:


Penghantaran Oleh FeedBurner

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™