BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

06 August 2012

Usain Bolt Cipta Rekod Baharu Olimpik - 9.63 saat

Usain Bolt cemerlang mempertahankan gelaran 100 meter yang dimenangi pada Sukan Olimpik Beijing 2008 dengan mencipta rekod baharu kejohanan 9.63 saat. Pemegang rekod dunia dan Olimpik ini berjaya mempertahankan kejuaran yang dimiliki pada Sukan Olimpik London 2012 dengan penuh bergaya.


 [Link]

Memang tidak syak lagi, beliau adalah manusia terpantas dimuka bumi!


Berikut adalah keputusan penuh acara 100 meter Sukan Olimpik London 2012:Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

No comments:

Post a Comment