BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

IPRoyal Pawns

Trending

05 Ogos 2012

Nokia Lumia 800 Kini RM999

Nokia Malaysia telah mengumumkan harga terbaharu bagi Nokia Lumia 800 [Link] dan Nokia Lumia 710.  Kini telefon pintar tersebut ditawarkan pada harga RM999 untuk Nokia Lumia 800 dan RM799 untuk Nokia Lumia 710.

[Link]

Bagi yang sedang mencari telefon pintar yang berpatutan, tawaran daripada Nokia Malaysia ini boleh dipertimbangkan dengan serius. Jika mahu lari dari Android dan IOS, inilah telefon pintar yang sesuai.Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan