Cerita Tentang [
Merdeka
]

Iklan Petronas Sempena Hari Kemerdekaan Dan Hari Malaysia 2014

Iklan Petronas Sempena Hari Kemerdekaan Dan Hari Malaysia 2014
Kredit: PETRONAS Official

A Walk Through Time adalah kisah persahabatan antara dua kanak-kanak lelaki kerana mereka perjalanan melalui peristiwa bersejarah Malaysia yang merangkumi lebih daripada 57 tahun.
PETRONAS berharap dapat mencetuskan perasaan bangga dan semangat patriotisme dalam hati rakyat Malaysia. Dengan mengingati masa lalu dalam berusaha untuk hari esok yang lebih besar, webfilm ini menjemput kita untuk melihat kembali apa yang kita telah dicapai sebagai sebuah negara bersatu.

Dari kami semua di PETRONAS, Selamat Hari Merdeka dan Selamat Hari Malaysia.


Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang kewangan. Sentiasa mencari alternatif bagi menjadikan teknologi terkini mampu dimiliki. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.
:) :( ;) :D :-/ :x :P :-* =(( :-O X( :7 B-) #:-S :(( :)) =)) :-B :-c :)] ~X( :-h I-) =D7 @-) :-w 7:P 2):) :!! \m/ :-q :-bd ^#(^

2 comments

  1. Bila bab iklan Hari Raya, Petronas sentiasa mengeluarkan iklan-iklan yang menarik dan bersifat membina dan memupuk masyarakat yang penyanyang. Syabas buat Petronas. Harap2 sykt2 lain pun berusaha buat perkara yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap begitulah.. Semoga akan ada syarikat-syarikat lain yang mengikuti jejak langkah PETRONAS dalam menerbitkan iklan-iklan yang berkualiti.

      Delete