BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

17 Jun 2012

Nurin Amani - 4 Tahun

Sejak menyambut hari lahir kakanya 4 hari yang lepas, Nurin Amani tidak henti-henti bertanyakan tentang kek untuk hari lahirnya. 

Semalam kami mengambil keputusan untuk membelikan kek comel seperti yang dihajatinya dan berpesan padanya bahawa kek tersebut hanya boleh dipotong pada esoknya kerana hari lahirnya adalah pada 17 Jun bersamaan dengan sambutan hari bapa.Alhamdulillah kini dia sudah boleh memahaminya. Lebih-lebih lagi bila diterangkan bahawa sambutan hari lahir disambunt setahun sekali.

Kalau dahulu setiap kali ternampak kek atau makan kek, tentunya secara automatik dia akan bertanya adakah hari itu hari lahirnya!Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan