BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

27 Julai 2012

F1 - Hungarian Grand Prix 2012 Live Stream

Perlumbaan F1 - Hungarian Grand Prix 2012 akan berlangsung di Litar Hungaroring, Mogyoród, Hungary bermula 27 - 29 Julai.

Litar ini siap dibina pada tahun 1986. Jarak sepusingan ialah 4.381km serta mempunyai 14 selekoh. Perlumbaan akan dimulakan mengikut arah putaran jam.


Untuk menonton sesi latihan, sesi kelayakan dan perlumbaan F1 - Hungarian Grand Prix 2012, Sila klik pautan ini [Link].

Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan