BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

IPRoyal Pawns

Trending

08 Oktober 2012

Berblog Secara Serius? Kerja-kerja Pembersihan Link Exchange Dilakukan

Sejak minggu lepas memang agak kurang produktif dalam menghasilkan penulisan di blog ini. Kalau ada pun cuma cerita mengenai bola sepak dan Formula 1 (F1). Namun disebalik itu saya sebenarnya lebih menumpukan kepada usaha-usaha mengemaskini susun atur blog [Link] dan melaksanakan kerja-kerja pembersihan di Link Exchange [Link].  Blogger Tegar - Perlu Ada Program Pertukaran Link!


Saya telah memeriksa semula semua pautan yang tersenarai. Mana pautan yang sudah tidak aktif perlu dibersihkan. Kerja-kerja yang agak memenatkan kerana terpaksa memeriksa lebih daripada 200 buah pautan. Walaupun agak memenatkan, kerja-kerja ini perlu dilakukan bagi menjamin kualiti pautan yang ada pada blog ini.

Maafkan saya sekiranya ada pautan yang dibuang secara tidak sengaja. Anda boleh menambahnya semula pada bila-bila masa. Namun begitu pautan kepada halaman yang berunsurkan perniagaan, direktori ataupun halaman muat turun tidak sah adalah tidak digalakkan. Blog berkategori umum dan peribadi adalah digalakkan untuk disenaraikan. :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan