BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

IPRoyal Pawns

Trending

25 November 2012

F1 - Brazilian Grand Prix 2012 Live Stream

Perlumbaan Formula 1 (F1) - Brazilian Grand Prix 2012 yang akan berlangsung di Litar Interlagos ini adalah perlumbaan penutup tirai bagi musim 2012. Boleh dikatakan musim 2012 adalah antara musim yang paling sengit dalam sejarah sukan Formula 1 (F1).

Persaingan hebat antara kedua pelumba iaitu Sebastian Vettel dan Fernando Alonso juga akan sampai ke kemuncak. Juara dunia bagi kategori pemandu bakal ditentukan pada perlumbaan terakhir ini. Kedua-duanya mengejar trofi kejuaraan kali ke 3 dalam kerjaya masing-masing.


F1 - Brazilian Grand Prix Live Stream
 Live Stream:
Ahad,  25 November 2012, 
Jam 12:00 malam [Link]Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan