BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

25 Mac 2013

F1 - Lewis Hamilton Tersilap Berhenti Di Pit Pasukan McLaren!


Mungkin sudah bertahun-tahun berlumba bersama McLaren, Lewis Hamilton terlupa yang beliau sudah berlumba dengan pasukan Mercedes AMG Petronas bagi musim 2013.

Kesilapan yang berlaku pada perlumbaan Formula 1 - Malaysian Grand Prix 2013 [Link] ini pastinya akan menjadi kenangan lucu buat beliau.


Nicole Scherzinger epic reaction!
Nicole Scherzinger epic reaction!


Apa pun ceritanya reaksi spontan daripada teman wanitanya, Nicole Scherzinger sememangnya menjadi tumpuan!

Walaupun telah melakukan kesilapan tersebut, Lewis Hamilton berjaya menamatkan perlumbaan di tempat ketiga pada perlumbaan tersebut dan seterusnya memberikan podium pertama buat pasukan Mercedes AMG Petronas bagi musim 2013.Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan