Sempena Sambutan Hari Bapa

Helaian kertas dari buku latihan yang dilukis sempena hari bapa semalam oleh kedua-dua anak perempuan saya membuatkan saya tidak jadi marah!


Selalunya jika kertas dari buku latihan digunakan untuk tujuan contengan, saya memang agak geram. Maklumlah dahulu kedua ibu bapa saya juga begitu! Jika buku latihan semakin menipis sedangkan kerja sekolah belum melepasi bahagian tengah buku, tentu ada aktiviti lain [Link] yang bukan berbentuk akademik telah dilakukan. Maka bersedialah untuk disoal jawab secara intensif!Tetapi untuk hari yang istemewa ini, perbuatan itu dimaafkan! 

Seorang pencinta teknologi dan sangat konservatif apabila berbicara tentang pengurusan kewangan. Bercita-cita untuk mencari jalan bagi menjadikan teknologi terkini sebagai mampu milik. Menulis berdasarkan perspektif dan pengalaman sendiri. Asalnya blog ini dibina untuk merekodkan segala perkembangan anak sulung saya, Nurin Iman. Namun begitu sesuai dengan tuntutan masa ia telah berkembang sebagai pelantar peribadi untuk meluahkan pendapat serta berkongsi buah fikiran. Jika anda dapati artikel diblog ini bermanfaat, sila kongsikannya di halaman jaringan sosial.

Mdanif.com dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:
Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™