BEAM

Bila Encik Anif Menulis (BEAM)

Trending

08 Mac 2012

iPad 2 Turun Harga!

Apple Store Malaysia secara rasminya telah menurunkan harga iPad 2 sebaik sahaja Apple melancarkan secara rasminya model terbaharu iPad

Trend yang sama masih lagi diikuti ketika iPad 2 diumumkan secara rasminya pada tahun lepas. Kini iPad 2  dijual bermula dengan harga RM1199Berikut adalah harga terbaharu yang ditawarkan oleh Apple Store Malaysia untuk semua model iPad 2.


iPad 2 masih lagi relevan. Dari segi spesifikasi masih tidak jauh ketinggalan berbanding iPad model terbaharu. Lagipun dari segi rupa memang sukar membezakan antara keduanya.  

Bagi yang mahu memiliki iPad tetapi dengan belanjawan yang terhad, boleh mengambil peluang ini untuk menjadi pemilik gadget Apple!

iPad 2 boleh dianggap sebagai pembelian bernilai untuk wang anda.Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:Penghantaran Oleh FeedBurner

Share |

Tiada ulasan:

Catat Ulasan