Cuti Hujung Minggu - Membuat Penyesuaian Baru

Sejak Nurin Iman mula bersekolah, memang perkara yang telah diubah terutamanya perkara yang berkaitan dengan aktiviti hujung minggu kami.

Kalau dahulu setiap kali hujung minggu kami mudah untuk pergi kemana-mana tetapi  sekarang,  apabila hampir tiba hujung minggu terpaksa melihat semula jadual serta memo daripada pihak sekolah samada terdapat aktiviti kokurikulum di sekolah ataupun persekolahan ganti sebelum memutuskan untuk pergi ke mana-mana.

 
Kami tidak menggunakan perkhidmatan bas sekolah. Jadi, urusan untuk pergi dan balik sekolah diuruskan semuanya oleh emaknya. Tugas yang nampak remeh tetapi amat memenatkan. Mujur juga sebagai suri rumah sepenuh masa beliau cepat menyesuaikan diri dengan jadual yang agak ketat ini.  

Anif.. Version 2.0 dilesen dibawah satu Lesen Pengiktirafan-Perkongsian Serupa 2.5 Malaysia Creative Commons. Sebarang bentuk penggunaan dan penerbitan semula artikel dari blog ini hendaklah dinyatakan pautanya serta dikreditkan kepada penulis asal. Untuk maklumat lebih lanjut, sila rujuk Disclaimer.

Sila masukkan Email untuk melanggan artikel terkini:


Penghantaran Oleh FeedBurner

0 comments:

Copyright © 2017 BEAM™